Kosten

Voordat we echt van start gaan, bied ik altijd een kennismakingsgesprek aan van maximaal een uur. In dit uur vertel ik jullie meer over mediation, kijk ik of jullie kwestie geschikt is voor mediation, vertel ik wat over mijn manier van werken en maak ik een schatting wat betreft de duur van de mediation en de daarbij behorende kosten.

Als dat allemaal helder is, bepalen jullie of je wil starten met mij. De mediation start met het ondertekenen van de mediationovereenkomst.

Dit kennismakingsgesprek van maximaal 1 uur is gratis. Daarna wordt een standaard uurtarief van €150,- per uur exclusief 21% BTW gehanteerd. Veelal worden deze kosten tussen de partijen verdeeld. Een andere verdeling is ook mogelijk en stemmen jullie zelf met elkaar af. Ik factureer maandelijks. Dat doe ik bewust om te voorkomen dat jullie na afloop van het mediationtraject een rekening voor alle gedane werkzaamheden krijgen. Het honorarium is niet afhankelijk van het al dan niet bereiken van een resultaat. Op deze manier is de neutraliteit van de mediator gewaarborgd.

Contact
+31 6 48417510
Voreneng 34
3452 NL Vleuten

Contact

Wil je in contact komen met VDZ Mediation? Vul dan onderstaand formulier in.