Mediator

Werkzaam in Leidsche Rijn en omstreken

Fijn dat je me gevonden hebt! Mijn naam is Patricia van der Zande, eigenaar en oprichter van VDZ Mediation. Ik ben MfN-register familiemediator in Leidsche Rijn en omstreken en sinds 2016 gespecialiseerd in familie mediation. Je kunt bij mij terecht als je wil scheiden, onenigheid hebt met een familielid of een buur.

In mijn werk word ik vaak omschreven als iemand die recht door zee is, van aanpakken weet, gestructureerd en zorgvuldig te werk gaat en zich niet zo snel van de wijs laat brengen. Als onafhankelijke en onpartijdige mediator wil ik jullie allebei bijstaan. Verder werk ik niet met standaard documenten: iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeftes. Dat betekent dat ik alles op maat voor jullie maak. In een ouderschapsplan wordt in jullie eigen woorden omschreven hoe jullie de toekomst van je kind(eren) willen vormgeven. Ik zorg er als mediator alleen voor dat alle noodzakelijke informatie, die voor de rechter noodzakelijk is om de echtscheiding te kunnen uitspreken, in het ouderschapsplan staat.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Klik dan hier.

MfN

Iedereen mag en kan zich mediator noemen maar om te kunnen toetreden tot de Mediation Federatie Nederland moet je aan strenge eisen voldoen en continu je kennis en vaardigheden op peil houden. Het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze. Kijk voor meer informatie op www.mediatorsfederatienederland.nl